MEHMET TIRPAN

Emlak Müşavirleri ve Danışmanları Derneği (SEMDER) Başkanı Kerim Çayır, Tapu ve Kadastro 20. Bölge Müdürlüğü’nün yeni binasında hizmet vermeye başladığını söyledi.

Yeni hizmet binasında vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmet verilmeye başlandığını ifade eden Başkan Çayır, “Tapu ve Kadastro 20 Bölge Müdürlüğü konum ve çevre koşulları olarak Sivas halkına birçok kolaylık sunmaktadır. Şehrin merkezinde hizmet veren Tapu binasında halkımız kolaylıkla alım satım ve tapu işlemelerini hızlı bir şekilde gerçekleştirecek” dedi.

Vatandaşların artık merkezde rahatlıkla tapu ile ilgili işlemlerini yaptırabileceğinin altını çizen Başkan Çayır, “Eski hizmet binası yapı olarak yıpranmış ve arzu edilen hizmete karşılık veremiyordu. Yeni hizmete açılan Tapu binası Sivas için atılan önemli bir adımın simgesi oldu. Emlak sektörü içerinde yer alan meslektaşlarıma da sunulan bu hizmet ile işlemlerimizi artık daha kolay yapabileceğiz. Aynı zamanda tapu alım satım işlemleri arzu edilen zaman içerisinde yapılmış olacak. Halka açılan yeni hizmet binası günümüz mimari ve estetiğine uygun bir biçimde tasarlanarak Sivas için bir prestij sağlamıştır. Yeni hizmet binasını iç mekân olanaklarının genişliği ile de sunulan kamu hizmeti hak ettiği değere ulaşmıştır. Bu değeri Sivas halkına kazandıran ve yapımın da emeği geçen başta Sivas Tapu ve Kadastro XX. Bölge Müdürü Adnan Kahveci'ye ve tüm çalışanlara teşekkürlerimi sunar Sivas için hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.