MEHMET TIRPAN

İl Müftülüğü’nün 2019 yılı faaliyet programında yer alan yaz Kur'an kursları faaliyetlerine devam ediliyor. Müftülük Gençlik koordinatörlüğü tarafından organize edilen yaz Kur'an kursları arası Futbol turnuvasına katılan öğrenciler yapılan etkinlikle lunaparkta gönüllerince eğlendiler. Futbol turnuvasına verilen bir günlük arada yapılan etkinliğe yaklaşık 350 öğrenci katıldı. 

Yaz Kur'an kurslarında eğitim gören çocukların sosyal, kültürel ve sportif anlamda gelişimlerine katkılar sunmak adına çalışmalar yaptıklarını dile getiren Gençlik Koordinatörü Efendi Tek, öğrencilere lunapark kapılarını sonuna kadar açan yetkililere teşekkür etti.

Futbol turnuvasında heyecanın dorukta olduğunu kaydeden Tek, “Turnuvamız belirlenen program dahilinde sürüyor. Programda yer alan lunapark etkinliğini gerçekleştirdik. Bu etkinlik sayesinde çocuklarımız hem eğlendiler, hemde gönüllerince bir gün geçirdiler. Yapılan etkinlikte yer alan çocukların mutlu olması bizleri sevindirdi. Futbol turnuvamıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizlere her türlü desteği veren İl Müftüsü Yusuf Akkuş ve ekibine sahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.