ÇETİN POLAT

Sivaslı iş adamı Sivas’taki gelişmeleri görünce Sivas’a yatırım yapma kararı aldı.

 

Sivas Belediyesi şehrin güzelleşmesi standartlarının yükselmesi amacıyla çok sayıda proje hayata geçirirken Başkan Aydın öncülüğünde hem birçok projenin yapımı devam ediyor hem de farklı projelerin planlanması devam ediyor.

 

Bu kapsamda aslen Sivaslı olan ancak yatırımlarını İstanbul’da yapan iş adamı Mustafa Sarıkaya uzun zaman sonra geldiği Sivas’taki değişim için Belediye Başkanı Sami Aydın’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

 

“Daha önce Sivas’a geldiğimizde çocuklarım iki günden fazla kalamıyordu.” diyerek sözlerine başlayan iş adamı Mustafa Sarıkaya, “Ancak dün Sivas'ı gezme fırsatı buldum. Burada olan birçok şey büyükşehirlerde yok. Paşabahçe gibi bir mesire alanı görmedim aynı zamanda soğuk ve sıcak çermik birbirinden güzel. Mezarlıklar çok farklı bir yapıya sahip. Çocuklarımdan biri inşaat mühendisi diğeri Mimarlık Fakültesi’nde öğrenci… Kendileri Sivas’ı gezdikten sonra burası yaşanılabilir bir şehir dediler ve buraya sizin çalışmalarınızdan sonra yatırım yapma kararı aldık. Biri ‘Kentsel Dönüşüm’ diğeri ‘Kırsal Dönüşüm’ isimli iki şirket kuracağız. Bu kararı almamızda en büyük etken hizmetleriniz… Böyle çalıştığınız için size ne kadar teşekkür etsek azdır.” ifadesini kullandı.

 

Başkan Aydın’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sivas’a yatırım yapma kararı alan Sarıkaya’ya bu kararı için teşekkür etti.