Mehmet TIRPAN

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz, AK Partili gençlerin gerçekleştirdikleri yürüyüş ve akabinde gelişen olayların MHP’ye mal edilmeye çalışıldığını söyledi.

Kendilerinin ve partililerinin hiçbirinin yaşananlarla ilgisinin olmadığını aktaran Navruz, “Sivas’ta AK Parti'nin Seçim koordinasyon merkezinin açılışından sonra AK partili gençlerin İstasyon Caddesindeki kendi partilerine ait olan çadıra yaptıkları yürüyüş ve akabinde gelişen olaylar teşkilatlarımızın üzerine yüklenilmeye çalışılmaktadır. Yaşanan olaylarla hiçbir ilgimiz yok” dedi.

Seçim öncesi insanların arasına nifak sokmaya çalışanların başarılı olamayacağını aktaran Navruz, “İlimizde yaşanan olaylarla ilgili herhangi bir partilimiz olaylara karışmamıştır. Şahsım ve yöneticilerimiz olayların vukuu bulduğu saatlerde kendi seçim çadırımızda olayları takip etmekteydik. Hiç kimsenin bu olayları bizim üzerimize yıkmaya hakkı yoktur. Herkes çıkıp kendini ve partisini anlatsın kimse bizim üzerimizden mağduriyet devşirmeye kalkmasın. Kimse siyaseti bel altı yapmasın. Millete anlatacak birşeyleri yoksa çekilsinler köşelerine. Ya da gitsinler yine tarlada seçim yapsınlar ne de olsa alışkınlar” ifadelerini kullandı.