İlimizde faaliyet gösteren Ravza Derneği Sivas’ın bu soğuk günlerinde yardıma muhtaç olan mülteci aileleri yalnız bırakmadı.

Ravza derneği üyeleri hayır severlerden topladıkları yardımlar ile zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Afganistanlı, Iraklı ve Halepli aileleri ısınma ve un ihtiyaçlarının bir kısmını karşıladı. Bu kapsamda dernek tarafından her bir aileye 10 torba un ve 10 torba da un yardımında bulunuldu.

Sivas Ravza Derneği Başkanı Abdullah Ağbektaş Dedebalı,İnönü ve Abdulvahabigazi Mahallelerinde bulunan mülteci aileler için odun ve un yardımında bulunduklarını belirterek, “Kardeşlerimize tutuşturmalık odun  dağıttık. Bizlere katkı veren tüm hayır sahiplerden Allah razı olsun. Katkılarını bekliyoruz. Ve inşallah haftaya da Suriye’ye 500 gıda kolisi un, yiyecek, içecek, çocuk maması ve çocuk bezleri göndereceğiz. Desteklerinizi bekliyoruz. Ravza derneği olarak hayırda öncü olmaya gayret ediyoruz.  Sizin ile fakirler arasında, Suriyeliler arasında köprüyüz. Katkılarını ve desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Mülteci aileler ise dernek üyelerine yaptıkları yardımdan dolayı teşekkür ettiler.