AK Parti merkez ilçe başkanlığı tarafından Sandık Başkanları ve Sandık Yönetim Kurulları” toplantısı düzenlenecek. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ta katılacak.

Toplantının içeriği hakkında bilgi veren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu bu toplantı da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Yalnız Değilsin Sivas Seninle” mesajı vermeyi amaçladıklarını belirterek, “Sivas olarak AK Parti kurulduğundan beri her zaman AK Parti’ye ilkleri yaşatan, hep en önde destek veren memleket olmuşuzdur. Biz de hem teröre lanet etmek için hem de Cumhurbaşkanımıza “yalnız değilsin, biz sonuna kadar seninleyiz” demek için hem “ilk yapılacak referandum da Sivas merkez ilçe olarak biz sandık başkanlarımız ile sandık yönetim kurulu üyelerimiz ile yarın sabah değil on dakika sonra seçim olsun hazırız” demek için 4 Eylül Kapalı Spor Salonunda sandık başkanlarımızla, STK’larımız ile muhtarlarımızla, tüm Sivas halkımızla ve medyamız ile orada olmak istiyoruz. Sizler aracılığı ile tüm halkımızı programımıza davet ediyoruz” dedi.

HER ZAMAN DOĞRU HABER YAYINLADINIZ

Ayrıca gazetemizi yaptığı doğru ve tarafsız haberleri sebebi ile tebrik eden Kuzu şöyle konuştu: “Memleket gazetemiz Sivasımız da uzun dönemdir yayın hayatı yapan, gazetecilik yapan doğru haberleri yayınlayan bir gazetemiz. Bu konuda sizleri tebrik ediyorum. Bugüne kadar ben sizin nezdiniz de bir yanlış haber görmedim. Bunları gazeteyi bire bir takip ederek söylüyorum. Tabii ki yerel gazetecilikte önemli olan unsur yerelde olan gerçekten halkın bilgilendirilmesi gereken haberleri halka iletilmesi gerektiğini düşünen bir kişiyim. Bununla ilgili de her türlü platformda, görsel medya içinde aynısı geçerli konuşan bir kişiyim. İnsanlar ne yazık ki ulusal da olduğu gibi şuanda nasıl cumhurbaşkanımız ulusalda farklı farklı yayın organları ile yalan haber yaptıkları için haklı olarak uğraştığını biz toplum olarak görüyoruz. Yerelde de ne yazık ki bazen karşımıza çıkabiliyor. Ama biz memleket gazetesinde öyle bir şey yaşamadık. Sivas ile ilgili doğru haber ney ise onu yayınlayan bir gazetemiz.”