Uşak Belediye Meclis üyeleri, Sivas Belediyesinin örnek kuruluşu Hayat Ağacı Derneği’ni gezdi. Ziyaretçiler, sistem hakkında bilgi edinerek, Uşak’ta da böyle bir derneğin kurulması gerektiğini vurguladılar.

Sivas Belediyesi Hayat ağacı Derneği ülke genelinde örnek olmaya devam ediyor. Son olarak Uşak Belediye Meclis Üyeleri Derneği gezerek çalışmalar hakkında bilgi sahibi oldular. Uşak Belediye Meclis Üyesi Emine Yıldırım ve beraberindeki misafirlere Hayat Ağacı Derneği’ni gezdiren Sivas Belediye Meclis Üyeleri Naci Süha ve Seyfi Baş sistem hakkında bilgiler verdi. Belediye Meclis Üyesi Naci Süha, Hayat Ağacı Derneği’nin kurumsal yapısı ile Türkiye’de en iyi yardım modeli olduğunu belirterek, Gıda Bankası’nın Sivas’ın vitrini olduğunu, ilimize gelen misafirlerin burayı mutlaka görmesi gerektiğini söyledi.

Hayat Ağacı Derneği bünyesinde veren el ile alan eli buluşturan Gıda Bankasının, gıda, giyim, temizlik ve diğer reyonları ile bir alışveriş merkezinden farksız olduğunu gören Uşak Belediye Meclis Üyesi Emine Yıldırım, şeffaf ve kurumsal bir yapıda faaliyet gösteren bu yardım kuruluşunu, Uşak Belediyesi olarak örnek almak istediklerini söyledi.