MEHMET TIRPAN

Umut Veren Eller Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Berivan Özyurt ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

İhtiyaç sahiplerine yardımcı olabilmek amacı ile Derneklerini faaliyete geçirdiklerini aktaran Dernek Başkanı Berivan Özyurt, “Derneğimizi toplumumuzdaki insanlara faydalı olmak ve onlar adına yararlı işler yapmak istedik. Mağdur olan kardeşlerimize el uzatıp umut olacağız. Kimsesizlerin hep yanında olmak adına arkadaşlarımızla birlikte gönüllü olarak gayret göstereceğiz” dedi.

Eğitim, Sanat ve Kültürel alanda durumu iyi olmayan ailelere yönelik programlar da düzenlemeyi planladıklarını aktaran Başkan Özyurt, “Yardımlaşma ve dayanışmanın en çok öne çıktığı bu günlerde ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için gece-gündüz hizmet yarışında olacağız. Sivastaki mağdur kardeşlerimize bir umut olmak adına derneğimizi kurduk. İhtiyaç sahiplerinin yanında olacağız. Dernek üyelerimizle birlikte bu görevi yürütmekten gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Umut Veren Eller Derneği Başkanı Berivan Özyurt’a Yönetim Kurulu Üyeleri Gülhan Kapkın, Nurten Özdemir ve Üye Nurgül Taş’ta eşlik etti.