Mehmet TIRPAN

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Uğur Bulut “Son günlerde ülke olarak zorlu bir süreçten geçmekteyiz. Hemen yanı başımızda bir savaş olmakta. Suriye ve dünyanın dört bir yanında sivil halka karşı bir şiddet uygulanmakta, mazlumların gözyaşları, zalimlerin çorbalarına katık olmaktadır. Türk ordusu ve Türk halkına ümit bağlamış olan bu mazlumlar sadece necip Türk milletinden imdat beklemektedir. Yaralarını sarmakla, hastalarını tedavi etmekle, birinci dereceden kendimizi sorumlu hissetmekteyiz” dedi.

Ülkemizde ekonomik krizin hat safhada olduğunun altını çizen Bulut, “Esnafımızın tüccarımızın durumu ortadadır. İnsanımız bankalara borçlandırılmış ve ödeyemez hale gelmiştir. İşsizlik alıp başını gitmiş beyaz yakalı işsizlerimiz asgari ücret ile iş imkanı bulabilmek için İşkur ve işverenin kapısında bekler hale gelmiştir. Mazot fiyatları alıp başını gitmiş çiftçi borç ve vade batağına sürüklenmiştir. Hal böyle iken ülkemiz sorunlarını giderme noktasında seçim bir mecburiyet halini almıştır. Yapılacak olan seçimler sonrası oluşacak iktidarın ilk görevi bu ekonomik buhrandan çıkarak projeleri elzem bir şekilde inşa etmeli yerli ve milli projelerin bir bir hayata geçmesi gerekmektedir. Dolayısıyla büyük birlik partisinin iktidarı elzemdir. 24 Haziran seçimleri bir tercih değildir, bir devirdir. Partimizin bu konuda belirlemiş olduğu esaslar da önümüzdedir. Çeyrek asırlık geçmişe sahip olan Büyük Birlik hareketi her dönem birleştirici bir rol almış, üzerine her dönem ağır yükler yüklenmiştir. Bu kez de yükümüz ağırdır. İnsanların kötü günlerinde ilk kapılarını çaldığı yerin adıdır Büyük Birlik Partisi.

Bizler vaziyetten vazife çıkarmış, kendimizi ülkümüz ve ülkemiz için çalışmaya, uğraşmaya hatta fedaya adamışız.  Düsturumuz ve duruşumuz böyle olmuş ve bundan sonra da böyle olacaktır” ifadelerini kullandı.