SÜMEYRA DENİZ

Numune Hastanesinin merkeze olan uzaklığı şehirde önemli bir sorun teşkil ederken ulaşım konusunda getirilen yeniliklerde soruna çare olmadı.  Gazetemize ulaşarak bu konuda ki şikâyetini dile getiren Nebi Bulut ulaşım sorunu sebebiyle yaşadığı sıkıntıları dile getirdi.  Kümbet Cuma Pazarı mevkiinde ikamet ettiğini ifade eden Bulut, “Ben kümbet cuma pazarında oturuyorum . Şirinevler Tuzlugöl, Aksu oradan dönüp Yenişehir den üniversiteye gidiyor. Kümbet Şirinevler otobüslerinin biri numune hastanesi uğrayıp bir diğeri direk üniversiteye gitse sorun çözülebilir belki” dedi.

Otobüslerin hastaneye uğramadığını ve diş hastanesinin orada ki durakta yolcu indirdiğini ifade eden Bulut, “ Benim yerime kendinizi köyümüz lütfen biri 3 buçuk yaşında diğeri 5 aylık bebeğiniz var. Diş Hastanesinden oraya Numune Hastanesine yürüyerek gidiniz hele birde kış yağmur çamur ise soruyorum size bu güzergâhtan memnun olur muydunuz?” şeklinde konuştu.

Büyük çocuğunun epilepsi hastası olduğunu ve hastaneye çok sık gitmek zorunda olduklarını kaydeden Bulut, “ Hastane benim ikinci evim simdi diyeceksiniz ki ticari taksiye bin hangi bir zaman taksiye bineyim? Bir avuç Sivas gibi yerde hastaneye gitmek için iki otobüs biniyoruz” diyerek soruna bir çözüm bulunmasını istedi.