Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay,"Her şeyden önce galip geldiğimiz için mutluyuz. Kolay bir galibiyet olmadı, bizim açımızdan gerçekten zor bir maç oldu." dedi.

Sivasspor'un son haftalarda istikrar yakaladığını, özellikle kendi sahasında çok iyi oynayan bir takım olduğunu dile getiren Çalımbay, "Bugün de çok iyi oynadılar. Biz de iyi mücadele ettik. Tabii ki hatalarımız vardı ama iyi şeylerimiz de vardı. Hiçbir zaman oyundan kopmadık, bunun neticesinde iyi bir galibiyet aldık." diye konuştu.

Konum itibariyle bu maçları iyi bir şekilde bitirmeleri gerektiğine dikkati çeken Rıza Çalımbay, şunları kaydetti:

"Bir tek bu maç değil, bundan sonra oynayacağımız 4 maçı da mutlaka iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Oynadığımız futbolun üzerine çıkmamız ve bireysel olarak da iyi işler yapmamız gerekiyor. Bunların hepsinin farkındayız. Bir galibiyet aldık diye hatalarımızı görmezlikten gelmemiz mümkün değil. Hepsini şu anda düzeltme şansımız yok. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum, geçen maç gibi son dakikalarda oyundan kopmadan golümüzü bulduk. İyi bir galibiyet aldık, bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrasına bakacağız artık."