Sivaslı Caner Toptaş Arjantin’de devam eden Gençlik Olimpiyatlarında Halter 61 kiloda gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Halterde Caner Toptaş önemli bir başarıya daha imza attı. Avrupa ve Dünya şampiyonalarında önemli başarılar elde eden genç sporcu Arjantin’de devam eden Gençlik Olimpiyatlarında halter 61 kiloda olimpiyat ikincisi oldu. 61 kiloda koparmada 122, silkmede 141 toplamda 263 kilo ile olimpiyat ikincisi olan Toptaş, elde ettiği gümüş madalya ile başarılarına bir yenisini daha ekledi.

ANTRENÖR DÖKMETAŞ:  HAK ETTİ

Olimpiyat ikincisi Caner Toptaş’ın antrenörü Hüseyin Dökmetaş, sporcusunun hak ederek olimpiyat ikincisi olduğunu söyledi. Caner’in, planlı ve programlı çalışmaların ardından Gençlik Olimpiyatlarında gümüş madalya kazandığını belirten Dökmetaş, “ Olimpiyat derecesi sporcumuza hayırlı olsun. Yıldız ve gençlerde Avrupa ve Dünya dereceleri vardı. Tek eksik olan olimpiyattı onu da başarı çizelgesine ekledi” dedi.

OKUL MÜDÜRÜ KARABULUT: GURUR DUYUYORUZ

Ahmet Ayık Spor Lisesi Müdürü Abdulkadir Karabulut, Gençlik Olimpiyatlarında gümüş madalya kazanan öğrencileri Caner Toptaş’la gurur duyduklarını söyledi. Toptaş’ın kendilerini başarıya alıştırdığını belirten Karabulut, “ Bizler zaten kendisinden madalya bekliyorduk. Bu madalya gümüş oldu. Bizim için Caner Toptaş çok özel bir öğrenci, elde ettiği başarıdan dolayı mutluyuz. Kendisiyle gurur duyuyoruz” diye konuştu.