Sivasspor da yeni sezon hazırlıkları Pazar günü Sivas’ta yapılacak antrenmanla devam edecek. Yeni sezon hazırlıklarının ilk iki etabını tamamlayan kırmızı-beyazlı ekipte teknik heyet ve futbolculara 4 gün izin verildi. Hollanda kampını tamamlayan ve yurda dönen Sivasspor, sezon hazırlıklarına 4 Ağustos Pazar günü Sivas’ta yapacağı antrenmanla devam edecek. Kırmızı-beyazlı ekip kulüp tesislerinde sezon öncesi 3’üncü ve son etap çalışmalarını yapacak.

EMRE RİSKE EDİLMEDİ

Sivasspor da Bolu-Gerede kampında sakatlanan ve elmacık kemiğinden ameliyat edilen Emre Kılınç, Hollanda kampında riske edilmedi.  Doktorların verdiği rapor doğrultusunda çalışmalar yapan genç forvet oyuncusunun Sivas’ta yapılacak çalışmalara katılması bekleniyor. Öte yandan sakat olan Emre Kılınç ile birlikte Hollanda da oynanan hazırlık maçlarında sakatlık durumu hakkında açıklama yapılmayan Portekizli forvet oyuncusu Hugo’da forma giymedi.

EKSİKLER TESPİT EDİLDİ

Sivasspor da yapılan iki kamp ve oynanan 3 hazırlık müsabakasının ardından eksikliklerin belirlendiği ve gerekli raporun yönetim kuruluna verildiği öğrenildi. Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Hollanda da tamamlayarak Türkiye’ye dönen Sivasspor da teknik heyetin yapılan kamplar ve oynanan hazırlık maçlarının ardından eksiklikleri rapor ettikleri öğrenildi. Yeni sezon öncesi oluşturulmaya çalışılan kadro için eksikliklerin rapor halinde yönetime sunulduğu, yönetime sunulan rapor doğrultusunda yönetim kurulunun gerekli çalışmaları yaparak kırmızı-beyazlı ekipte kadro zenginliğinin artırılması için çalışmalar yapacağı ifade ediliyor.