Yıldızeli Kavak Köyü Zeki Seyfi Şahin Ortaokulu, okullararası yıldız kızlar basketbol il birinciliğini şampiyon tamamlayarak önemli bir başarıya daha imza attı. Okullararası yıldızlar basketbol il birinciliği sona erdi. 4 Eylül Spor Salonu’nda Cuma günü oynanan maçlarla sona eren il birinciliğini Kavak Köyü Zeki Seyfi Şahin Ortaokulu şampiyon tamamladı. İl birinciliğinde oynadığı 4 maçı kazanarak şampiyon olan okul elde ettiği başarıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. İl birinciliğini Lütfi Fikret Tuncel Ortaokulu ikinci, Selçuk Ortaokulu ise 3’ncü olarak tamamladı.

OKUL TAŞIMALI EĞİTİM VERİYOR

Yıldızeli Kavak Köyü Zeki Seyfi Şahin Ortaokulu, taşımalı eğitim veriyor. Okul takımında yer alan 12 sporcunun 10 tanesi taşımalı eğitim alırken, 7’nci ve 8’nci sınıfta öğretim gören 15 kız çocuktan 12’sinin oluşturduğu okul takımı Sivas şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

GÜNGÖR: HAK ETTİ

Zeki Seyfi Şahin Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ethem Güngör, şampiyonluğu hak ettiklerini söyledi. Okullarına yapılan spor salonu sayesinde bu öğretim döneminde salon sporlarına daha iyi şekilde hazırlandıklarını kaydeden Güngör, “ Okulların açılmasıyla hazırlıklarımız başladı. Çok çalıştık. İl birinciliğinde harika maçlar oynadık. Şampiyonluğu hak ettik.” dedi. Okul müdürleri Murat Karabacak, okul öğretmenlerine ve sporcu velilerine teşekkür eden Güngör, “Başarı ekip çalışmasıyla birlikte geldi” yorumları yapıyor.

ŞEHRİ GRUPLARDA TEMSİL EDECEKLER

Yıldızeli Zeki Seyfi Şahin Ortaokulu, Sivas’ı okullararası yıldız kızlar basketbol grup maçlarında temsil edecek. Tarihi ve yeri daha sonra açıklanacak grup maçlarında Sivas’ı temsil edecek Zeki Seyfi Şahin Ortaokulu’nun grup maçlarında nasıl bir performans ortaya koyacağı merak ediliyor.