Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, görevi devraldığı 2019 yılından bu yana Sivas’ta tarihin en büyük ağaçlandırma çalışmalarına imza attı.
Göreve geldiği 2019 yılından bu yana oldukça başarılı çalışmalara imza atan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas merkez ve çevrelerinde ağaçlandırma çalışmalarına hızla devam ediyor. 2019 yerel seçimlerinden önce seçim vaadi olarak halka duyurduğu birçok çalışmayı tamamlayan ve geri kalan çalışmalarında yapımına başlayan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in 2019 yılından bu yana Sivas merkez ve çevrelerinde ağaçlandırma çalışmaları kapsamında binlerce ağaç dikim çalışması gerçekleştirdiği öğrenildi.
Öte yandan yaz aylarının kendini göstermeye başlamasıyla beraber Sivas Belediyesi’nin ağaçlandırma çalışmalarına kaldığı yerden hızla devam ettiğide gözlerden kaçmadı.AYŞE NUR ÖZKAN

Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *