MEHMET TIRPAN

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Polat, Camialarını toparlak, küskünlükler ve dargınlıkları ortadan kaldırmak adına elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.

Kimseye karşı herhangi bir ön yargılarının olmadığını ifade eden Başkan Polat, “Büyük Birlik Partisinde hiçbir arkadaşımız ötekileştirilmeyecektir. Hiç kimsenin üye kaydı silinmeyecektir. Sivas Merkez başta olmak üzere bütün ilçelerimizde üye kayıt çalışmalarını başlatacağız. Kadrolarımızı güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Önümüzdeki yıllarda yapılacak olan Genel seçimde en az bir milletvekili çıkarmak istediklerinin altını çizen Polat, “Partimizden 1 vekil çıkarmak adına gece gündüz çalışacağız. Daha sonraki süreçte de şehri yönetmek en büyük idealimiz. Geçmiş dönemlerde 5 yıl eski Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’le bu şehri yönettik. Sivas Merkez ve ilçelerde de partimizi zafere ulaştırmak adına elimizden gelen bütün gayret ve çabayı göstereceğiz. Mahallelerde ve il teşkilatında sandıklar oluşturarak partimiz içerisindeki delege seçimi yapılacak. Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerinin belirlenmesine kadar önümüzdeki süreçte mutlaka tabanın iradesi sandığa yansıyacaktır. İstişareye çok önem vereceğiz. İlimizde parti olarak Belediye ve İl Genel Meclisindeki arkadaşlarımızla sık sık toplantı yaparak ciddi bir çalışma içerisine gireceğiz. İl Divan toplantılarını yeniden başlatacağız. Dertlerimizi, sıkıntılarımız ve problemlerimiz birlikte masaya yatırım istişare edeceğiz. Bunu yaparken de ben karar verdim oldu demeyeceğim. Bütün arkadaşlarımızla birlikte karar vererek Sivas’ta yeniden omuz omuza partimizi ayağa kaldırarak mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.