SEYİT ÖMER YILDIZ

Covid-19 salgını nedeniyle tedbir amaçlı faaliyetlerine ara verilen spor salonları da normalleşme ile birlikte yeniden açıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan spor salonu işletmecisi Aslan Turan; “Bir yılı aşkın süredir devam eden covid-19 salgınında 1 Haziran’dan itibaren yeniden kapılarımızı açtık. Vatandaşlarımız hareketsiz kalmaktan baya sıkıntı yaşıyorlardı bu sayede yeniden salonlara gelerek sporlarını yapmaya başladılar” dedi.

Aslan; “ Cumhurbaşkanımızın açıklamaları öncesinde gereken açılış hazırlıklarımızı yapmıştık. Temizlik ve hijyen konusunda hiç bir şekilde taviz vermiyoruz. Üyelerimizi belirlediğimiz seanslarda belli sayılarda alıyoruz. Kalabalığı önlemek ve yeniden bir vaka artışı olmasın diye elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha önce üyelikleri devam eden üyelerimi salgın nedeniyle üyeliklerini dondurduk diyen Aslan Turan; “ Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ancak Pandemi herkesi olduğu bizi de çok etkiledi. Ücretlerde çok cüzi miktarda bir artış yapmak zorunda kaldık. Ama bu artış şuanda kimseyi etkileyecek düzeyde değil. İnsanların zaten hareketsiz kalmaktan şuan tek dertleri gelip sporlarını yaparak kendilerini daha iyi hissetmeleri. Bu kısıtlamalar umarım son olur ve bir daha yaşamayız” diyerek açıklamasını sonlandırdı.