HABER MERKEZİ

Öz Sağlık-İş Sendikası ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörlüğü Arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde düzenlenen imza törenine SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Özköse, Öz Sağlık-İş Sendikası Sivas Şube Başkanı İbrahim Eyce Sendika Avukatı İlyas Şeker ve sendika temsilcileri katıldı.

Öz Sağlık-İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Eyce, “Bugün itibariyle Cumhuriyet Üniversitesi ile Sendikamız arasında yürütmekte olduğumuz Toplu İş Sözleşmemizi rektörümüz ile imza altına aldık. Görüşmelerimiz şeffaf bir şekilde yürütüldü. Rektör hocamız Alim Yıldız ile birlikte huzurlu bir çalışma ortamı sağlamaya yönelik çalışmalar yürüttük” dedi.

İşçi taleplerinin dikkate alınması gerektiğinin altını çizen Eğce, “İşçi arkadaşlarımızı mağdur etmeyelim, yapabileceğimiz ne varsa yapalım talimatıyla verimli bir sonuç aldık. Üniversitemiz ilimizde en önemli yeri olan kurumlarımız arasında yer alıyor. Bu sözleşmeyle arkadaşlarımızın performansının daha da artacağını düşünüyorum. Rektör hocam başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.