Süper lige çıkmak için Pazar günü maça çıkacak olan Sivas Belediyespor bayan hentbol takımının 4 önemli oyuncusu zorla Üniversiteler arası  özel turnuvasına götürüldü.

Cumhuriyet Üniversitesi BESYO’da okuyan  Belediyespor’un bayan hentbol takımı oyuncuları Bahar,Buse,Beyza ve Ayşe Üniversiteler arası özel turnuvaya götürüldü ve Sivas Belediyespor hentbol takımı büyük bir riske soktu.

Pazar günü süper lige çıkma yolunda son maçına çıkacak olan Sivas Belediyespor hentbol takımında,4 önemli isim Bahar,Buse,Beyza ve Ayşe BESYO bölümünde öğrenim görüyor. Belediyespor Başkan vekili Ali İzgi,bu oyuncuların zorla ve baskı yapılarak Üniversite tarafından özel turnuvaya götürüldüklerini belirterek BESYO yöneticilerinin sadece Belediyespor’a değil,Sivas’a çok büyük darbe vurmak üzere olduklarını söyledi.

İzgi.Belediyespor hentbol takımının Pazar günü süper lige çıkma maçı oynayacağı,bunun içinde bu 4 sporcunun özel turnuvaya gitmemesi için ricada bulunduklarını,ancak öğrencileride tehdit erek okul yönetimi tarafından özel bir turnuvaya götürüldüklerini ifade etti.