AK Parti Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci’den gazetemize teşekkür ziyareti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci, AK Parti Sivas Halkla İlişkiler Başkanı ve AK Parti Sivas Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette Genel Yayın Koordinatörümüz Kemal Çağlayan ile bir süre görüşen Ekici, darbe girişimi sırasında göstermiş olduğumuz ilkeli yayından dolayı teşekkür etti. Ekici “AK Parti Kadın Kolları olarak bugün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında göstermiş olduğunuz dik duruştan dolayı ve ilkeli yayınınızdan dolayı sizlere teşekkür etmek amacıyla bu ziyarette bulunuyoruz. Sivas’ın sesini hem Dünyaya hem Türkiye’ye doğru şekilde ilettiniz. Görüntülerini doğru şekilde ilettiniz bu manada sizlere çok teşekkür ediyoruz sizlerle gurur duyuyoruz. Demokrasi nöbetleri çalışmalarında ve nöbetlerinde gazeteniz sahiplerini de her gün meydanlarda gördük sizleri ve çalışanları her gün meydanlarda gördük. Sizin bu işin içinde olmanız bizlere de güç verdi bizlerin de moralini düzeltti ben tekrar bu manada vermiş olduğunuz destekten dolayı, bize verdiğiniz güçten dolayı demokrasimize hep birlikte sahip çıktığımız için sizlere kadın kolları kadına, kadınlar adına teşekkür ediyorum.”

56 BİN ÜYEMİZİ ZİYARET ETTİK

15 Eylül’de göreve başlamanın birinci yıllarını kutlayacaklarını ifade eden Ekinci “15 Eylül’de göreve gelmemizin birinci yılını dolduracağız zaman çok çabuk geçiyor. 1 yıllık süre zarfında göreve gelmemizin 45’nci gününde 1 Kasım seçimleri önümüzdeydi göreve geldikten itibaren kendimizi 1 Kasım seçimlerini kanalize ettik ve 1 Kasım seçimlerini Allah’a çok şükür halkımızın büyük bir desteği ile başarı ile atlattık. Ondan sonra genel merkezimizin talimatları çerçevesinde Sivas merkezde 40 bin civarında Sivas genelinde de 56 bin kadın üyeye sahip bir partiyiz, kuruluşuz. Burada Sivas merkez dahil ilçelerimizle birlikte eş zamanlı olarak üye güncelleme çalışmalarına başladık. Kadın kolları olarak partimizin 56 bin kayıtlı kadın üyesini tek tek evlerinde ziyaret ederek partimize üyeliklerinin devam edip etmediği noktasında onlarla görüştük. Partimizden, bizlerden, çalışmalarımızdan beklentilerini sorduk yaklaşık 3-3,5 ay sürdü bu çalışmamız. O çalışmayı bitirdikten sonra Ramazan faaliyetlerimiz yer aldı. Ramazanda yaklaşık 8 bin ihtiyaç sahibi ailemizi yine yönetim kurullarımız, mahalle başkanlarımızla birlikte evlerinde ziyaret ederek onların ihtiyaçlarını tespit ettik. Gücümüz nispetinde onlara yardımcı olmaya çalıştık. Ramazanda yaklaşık 10 bölgede mahalle iftarları düzenledik kadın kolları yöneticilerimizin hazırlamış olduğu yemekleri mahallede yaşayan halkımızla paylaştık. Bu etkinliğimizde de 3-4 bin civarında kadınla iftarda bir araya geldik. Ramazan çalışmamız bittikten sonra 15 Temmuz sürecinde 27 gün kadın kolları olarak kadınlar olarak meydandaki yerimizi aldık ve demokrasimize kadınlar olarak da sahip çıktık” şeklinde konuştu.

Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Kemal Çağlayan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ekinci ve ekibine teşekkür etti.