Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz,kulübün resmi sitesinden 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi´nin 103´üncü yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Otyakmaz mesajında "Bugün, Çanakkale zaferini kutlamanın ve vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi anmanın onurunu yaşamaktayız.

18 Mart Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin birlik ve beraberlik ruhuyla yazdığı büyük bir destandır. Bu zafer; milletimizin yeniden uyanışına, şahlanışına, bir millet olarak dünya sahnesinde yeniden yükselişine zemin hazırlamıştır. Bu zafer aynı zamanda Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır. Milletimizin gönlünde daimi yerini alan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını seve seve feda etmişlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Çanakkale Zaferi’nin 103'üncü yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle de; bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz."dedi.