Sivasspor  teknik direktörü Samet Aybaba, Kasımpaşa maçında takım olarak ellerinden geleni yaptıklarını,ancak yenilen gollerde pozisyon hatası yapıldığını söyledi.

Aybaba,oyuncularının maçta elinden geleni yaptığını belirterek "Oyuncularımı kutluyorum, herkes elinden geleni yaptı. Futbol bu görüyorsunuz, 90. dakikadan sonra goller oluyor. Biz önce atıyoruz, onlar sonra atıyor." ifadelerini kullandı.

Maçta bazı futbolcuların zaman geçirmeye yönelik davranışlar sergilediğini belirten Aybaba, şunları kaydetti:

"Biz teknik adamların, hakemlerin, saha içerisindeki arkadaşların buna izin vermemesi gerektiğine inanıyorum. Dünyanın en üst liglerini seyrediyoruz, bakıyoruz hiç yere yatan oyuncu yok. Sakatlanıp da yatan var tabii ki. Vakit geçirme ve oyunu durdurma anlamında yere yatan oyuncu yok. Biz eğer 'iyi bir ligiz, marka olmaya çalışıyoruz' diyorsak oyunu hızlandırmamız lazım. Oyuncu arkadaşlarıma buradan sesleniyorum, artık bu işleri bıraksınlar; kaleciler, oyuncular, kim yapıyorsa. Teknik direktör arkadaşlara da sesleniyorum, lütfen bu konuda oyuncuya taviz vermesinler. Hakem arkadaşlarımıza da sesleniyorum, bir an önce bu sorunu da çözelim. Futbolumuz hızlansın, biz keyif alalım, herkes keyif alsın. Kazanıp, kaybetmek hiç önemli değil."

Aybaba, takımının, yediği gollerde pozisyon hataları yapıldığınıda sözlerine ekledi.