Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz kulübün resmi sitesinden Bayram ve babalar gününü tebrik etti. Başkan Otyakmaz Bayram mesajında"Dayanışma, hoşgörü, sevgi, saygı, birlik, beraberlik ve kardeşlik gibi önemli değerleri yaşayıp paylaştığımız bir bayramı daha birlikte idrak etmenin sevinci içindeyiz.

Bayramlar, milletimizi birbirine en kuvvetli duygularla bağlayan, bereketiyle hepimizi kuşatan en anlamlı ve özel günlerdir.  Bu duygu ve düşüncelerle; tüm İslam âleminin, ulusumuzun, şehrimizin, camiamızın, taraftarlarımızın ve spor kamuoyunun Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, gelecek her günün bayram sevinci, huzuru ve mutluluğu ile dolu olmasını diliyorum." İfadelerini kullandı. Babalar gününde ise şu görüşlere yer verdi "Her zaman yol gösterici olan, sevgi dolu yürekleri ile aile bağlarının daha güçlü olmasını sağlayan, hayatımız boyunca bizler için hem maddi hem de manevi anlamda desteğini esirgemeyen babalarımız ailenin sorumluluğunu üzerinde taşıyan ve iyi şartlarda yaşamamız için büyük mücadele veren gurur kaynaklarımızdır.

Tüm bunların yanı sıra Sivassporlu babalar içlerindeki Sivasspor sevdasını çocuklarına aşılayarak Sivasspor'un geleceğini inşa ediyorlar. Her geçen gün taraftar sayımızın artmasına büyük katkı sunuyorlar.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, tüm babaların Babalar Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür, bugün hayatta olmayan babalara ise yüce Allah'tan rahmet diliyorum."