MEHMET TIRPAN

Burak İnşaat güvencesinde Fatih mahallesinde yapılan Ayşehir konutlarına Sivaslılar yoğun ilgi gösteriyor. İlk Etabı biten ve 2. Etabına başlanan Ayşehir konutlarında her bütçeye uygun konutlar Sivaslıları bekliyor.

İnşaat sektörünün her geçen gün tekrar eski günlerine kavuşmasıyla birlikte müteahhit firmalarda harekete geçti. Kurulduğu günden buyana yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Burak İnşaatta Sivas’ın birçok mahallesinde yaptığı konutlar ile adından söz ettiriyor.

Burak inşaat güvencesiyle Fatih Mahallesine yapılan Ayşehir konutları, Sivaslıların yoğun ilgisini gördü. 260 adetlik ilk etabı tamamlanan Ayşehir konutları sayesinde yüzlerce ev hayali kuran vatandaşlar yuvalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Her bütçeye uygun taksitle ev hayali kuranlarını hayalini gerçekleştiren Burak İnşaat, yoğun talep üzerine Ayşehir’in 2. Etabına başladı.

240 adet konuttan oluşacak olan ayşehir konutlarının 2. Etabın startı verildi. 3+1 olarak inşa edilen konutlar Sivas’ın en büyük mahallesinde yükselmeye başladı.

Burak İnşaat firmasının yönetim Kurulu başkanı Süleyman Deker, Sivaslıları ev sahibi yapmanın gururunu yaşadığını dile getirdi. Sivas’ın bir çok mahallesinde Burak inşaat logosu adı altında binlerce aileyi ev sahibi yaptıklarını kaydeden Deker, Yüce yurttan sonra en büyük proje olarak Ay şehir konutlarını yaptıklarını vurguladı.

260 adet ilk etabı biten Ayşehir konutlarının 2. Etabı olarak 240 adet konut inşaatına başladıklarını anlatan Süleyman Deker, amaçlarının evi olmayan herkesi uygun fiyatlar ve taksitler ile ev sahibi yapmayı planladıklarını söyledi.

Deker, konuşmasının sonunda tüm Sivaslıları ilk etabı tamamlanan Ayşehir konutlarını gezmeye davet etti.