MELTEM DUMAN

Ünlü Halk Müziği Sanatçısı memleketine olan ilgisi ve sevgisi hakkında bilgi verdi. Divriği doğumlu olan ünlü türkücü Sivaslı olmaktan gurur duyduğunu ve hemşerilerinden olumlu dönüşler aldığını belirtti.

Kültürü zengin bir memleket de yetiştiği için kendini şanslı gören ünlü türkücü Pınar Dağdelen, modası geçmeyen ezgi dolu türkülerin işini icraa ederken seslendirmekten mutluluk duyduğunun altını çizdi.

Pandemi sürecini klip çalışması yaparak geçirdiğini vurgulayan 15 yıldır türkücülük yapan Pınar Dağdelen, “13 yaşımdan beri müzikle iç içe yaşıyorum. Yarışmaya katıldım ve benim için dönüm noktası oldu. 3 yıl boyunca bazı TV programlarında türkü pınarı programını yaptım. Türkiye ve Avrupa’da konser, düğün, festival, çeşitli organizasyonlarda yer aldım. 4 yıldır İstanbul’da ikamet ediyorum ve Avrupa Sivaslılar Birliği İstanbul Bölge sorumlusuyum. Pandemi süreci her sektör gibi bizi de etkiledi. Bu süreçte albüm çalışmalarımızı yürüttük. Bir tanede klip çekimi yaptım. Pandemi sürecini bu şekilde değerlendirdik. Pandemi sürecinde sevenlerimizle uzakta kaldık. Bunu da sosyal medya ile ulaşmaya çalıştık. Onun dışında da çok şükür konserlerimiz devam ediyor. Sivaslıyız klibimizde bir milyonu geçti.  İnşallah bundan sonra da sevenlerimizle buluşmaya devam edeceğiz. Sevenlerimizle buluşmak en büyük arzumuz. Sivaslı kızı olmanın gururunu, onurunu yaşıyorum” dedi.

Son olarak memleketine iş içinde olsa tekrar geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Dağdelen, Sivas için gayret etmenin gururunu her daim taşıyacağını sözlerini sonlandırdı.