MEHMET TIRPAN

MÜSİAD İl Başkanı Salim Eminoğlu, 5-6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Gardaşlık Festivaline tüm Sivaslıları sılayı rahim yapmaya davet etti.

Valilik ve Belediye tarafından organize edilen Gardaşlık Festivalinde birbirinden güzel programların yapılacağına dikkat çeken Eminoğlu, “Bizlerde MÜSİAD olarak, Sivaslıları memleketlerine çağırıyoruz. İl dışında yaşayan gardaşlarımız memleketlerine gelerek sılayı rahim yapıp özlem giderirler. Gerekse de bu vesile ile geldikleri memleketlerini inceleyerek -Malum Demirağ Organize Sanayi Bölgemiz yatırımcılarını bekliyor- uygun yatırım olanaklarını görme imkânı elde edebileceklerdir” dedi.

Gardaşlık festivalimiz kenetlenmemize vesile olacağına inandıklarını aktaran Eminoğlu, “Yıllardan beri gelen ilimizdeki kısır çekişmeleri bir kenara bırakıp, ilimizin her yerde ve her platformda güzel reklamını yaparak, mevcut nüfusunu koruyarak, geleceğe emin adımlarla devam etmeliyiz. Özellikle elimizdeki yatırımcılarımızın kıymetini bilmeli, yapılan olumsuz konuşmaları bir kenara bırakmalıyız. Ekonominin dönemsel iniş ve çıkışlarının elbette olumlu, olumsuz yansımaları olacaktır. Ancak yapmış olduğumuz olumsuz konuşmalar çözümü zorlaştıracak olup tamiri mümkün olmayan bir duruma firmalarımızı sokabilmektedir. Farklı illeri övmek bizlere inanın hiçbir şey kazandırmayacaktır. Ancak bu demek değil ki hiçbir şey yapmayalım. Türkiye’de illere verilen pastadan gerekli payları alalım. Bu payları da ancak kenetlenerek elde edebiliriz” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.