BAL liginin ilk yarısında Samsun Atakum’da oynanan Atakum Belediyespor-Şarkışla Belediyespor maçı öncesi açılan bir pankartı Yiğidolar unutmadı.

Atakum Belediyesporlu futbolcuların Şarkışla Belediyespor maçı öncesi üzerinde  “Muhsin Yazıcıoğlu’nun  ismi Atakum’da yaşayacak” pankartıyla çıkmasının ardından Sivaslı’larda bu jesti unutmadı ve Sivas’a maç yapmaya gelen Atakum Belediyespor çiçeklerle karşılandı.

Atakum Belediyespor’u kaldığı otelde ziyaret eden Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Sivas İl Başkanı Şehrettin Çatalcam,yönetim kurulu üyeleri  ve  Şehit gazeteci İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş Teknik direktör Fatih Çardak ve sportif direktör Serhat Ayhan’a hoş geldiniz diyerek çiçek takdim edildi.

Alperen Ocaklar Sivas İl Başkanı Şehrettin Çatalcam,Muhsin Yazıcıoğlu gibi önemli bir lideri ve devlet adamını Atakum’daki maçta unutmayıp pankartla maça çıkan Atakum Belediyespor’a teşekkür ederek “ Muhsin başkanın pankartıyla maça çıkarak bizlerin gönüllerini fethettiniz. Artık Atakum Belediyespor Yiğidoların kardeş takımı olmuştur. Merhum Genel Başkanımızı unutmadığınız için sizlere bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Atakum Belediyespor teknik direktörü Fatih Çardak ise Sivas’ta olmaktan mutluluk duyduklarını ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun önemli bir devlet adamı olduğunu belirterek Sivaslı’lara teşekkür etti.

Öte yandan Atakum’da oynanan ilk maçta Muhsin Yazıcıoğlu için açılan pankartı haber yaparak gündeme getiren gazetemiz spor müdürü Abdullah Yiğit’e de teşekkür edilerek,kulübün sportif direktörü Serhat Ayhan tarafından takımın 55 numaralı forması ve flaması hediye edildi.