YÜKSEL MENEKŞE

MHP Sivas İl ve İlçe teşkilatının bulunduğu binanın 20 yıllık tapusunun olmaması yeni yönetimi harekete geçirdi. Binanın borç ve sonucunda haciz işlemleri başlaması üzerine, MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz ve Merkez İlçe Başkanı Metin Topçu girişimlerde bulunarak binanın tapusunu MHP Genel Merkezi adına aldı. Başkanlar binanın tapusunu Genel Merkeze götürerek Devlet Bahçeli’ye teslim etti. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, bugüne kadar tapunun alınmamasına ve bunun sonucunda acı bir tablo ile karşılaşılmasına vurgu yapılarak, ‘’MHP Sivas İl ve Merkez İlçe Başkanlığımıza ait olan binanın 20 yıldır resmi olarak tapu işlemleri yapılmamış ve ilgili kurumlar bilgilendirilmemiştir.

Edindiğimiz bilgiler neticesinde yapılmayan bildirimler ve hala resmiyette bize ait olmayan binamız, borçlanma ve haciz işlemleriyle elden çıkarılmak üzereyken derhal harekete geçen MHP Sivas İl Başkanımız Özkan Turan Navruz ve Merkez İlçe Başkanımız Metin Topçu yoğun çalışmaları sonucu tüm sorunlar çözülerek İl binamızın tapu ve diğer yasal işlemleri yapılmıştır.

20 yıldır ihmal edilen sorunu çözüme kavuşturmanın haklı gururunu yaşarken; bizi böylesine acı bir tablo ile karşı karşıya getiren, yıllardır partimiz bünyesinde yöneticilik yapmış kişileri de izahı mümkün olmayan bir durumdan ve büyük bir vebalden kurtarmış bulunmaktayız.

İl Başkanımız Özkan Turan Navruz ve Merkez İlçe Başkanımız Metin Topçu, yıllardır ihmal edilen konuyu çözüme kavuşturarak İl ve Merkez ilçe Başkanlığı binamıza ait olan tapuyu MHP Genel Başkanımız, Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye teslim etmişlerdir’’ denildi.