MEHMET TIRPAN

Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı mehmet Akgül, Sivas’a yapılan atamalarda ilimizin sosyal ve ekonmik yapısını bilen, Sivas insanını tanıyan bürokratların atanmasının ilimize katkı sağlayacağını söyledi.

Şehrin gelişmesi ve büyümesi noktasında daha rahat çözüm yollarının bulunacağını aktaran Akgül, “Kamuoyunun ve Sivas halkının istediği insanların atanması bu şehre fayda sağlayacaktır. Atamalar yapıldığında kamuoyunun ve şehirde bulunan STK’ların fikirlerinin alınması daha doğru olur diye düşünüyorum” dedi.

Özellikle Sivas halkını anlayan kişilerin göreve getirilmesi halinde sorunların daha hızlı bir şekilde çözüleceğine inandıklarını aktaran Başkan Akgül, “İnsanlar kurum müdürlerinin veya brokratların yanına sorunları oldukları için gider. Her insanın sorunu çözülecek diye de bir şey yok ama sorun çözülmese bile gittiği kurumdan kişinin yüzünün gülerek çıkması da oldukça önemli. Kurumlara giden kişilere İlgi ve alaka gösterilerek uğurlanması her zaman fayda sağlayacağına inanıyorum. Biz yapı olarak insanların mutluluğundan besleniyoruz. Yani insanlar mutlu olursa emin olun bizde mutlu oluyoruz. Bin 500’ü aşkın bir üyemiz var. Odamıza gelen her üyemizi güler yüzlü ve aynı ilgi ile karşılıyoruz. Üyelerimizin sorunlarının çözümü noktasında bizim yapabileceğimiz birşey varsa ilgili kurumlarla görüşerek elimizden gelen gayreti gözteriyoruz. Çünkü insanların mutlu olmaya hakkı var. Herkes mutlu olsun ki bizde mutlu olalım. Bu şehrin büyümesi ve güçlenmesi hepimizi mutlu eder. Esnafımız biran önce bu sıkıntılardan kurtarır inşallah” ifadelerini kullandı.