MEHMET TIRPAN

Sivas’ta Yaşayan Tokatlılar Derneği Başkanı İsmail Altay ve beraberindekiler, gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Melda Geneş’i ziyaret etti. Ziyarette Sivas ile Tokat'ın yakın bağları olduğunu belirten Dernek Başkanı İsmail Altay, Memleket Sivas Gazetesi’ni yakından takip ettiklerini ve beğendiklerini söyledi.

Memleket Gazetesi’nin Sivas’a olan katkılarını gördüklerini ve teşekkür ettiklerini belirten Başkan Altay, “Sivas’ta yaşayan Tokatlılar olarak şehrin gelişmesi ve güçlenmesi noktasında neler yapabiliriz diye sürekli gayret gösteriyoruz. Aynı zamanda Sivas’la Tokat arasında bir köprüyüz. Kentte hemşerilerimizle bir araya gelmek için bir de kültür derneği kurduk. Derneğimizin faaliyetlerini dile getirmek ve duyurmak adına da Melda Geneş’i ziyaret etmiş olduk. Kendisine göstermiş olduğu misafirperverlik için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Melda Geneş ise, “Sivas ve Tokat kardeş şehirdir. Her iki şehir kültürüyle özüyle sazıyla, birlikteliğiyle çok güzel bir ortam oluşturmakta. Bizlerde bu birlikteliğin daha da güçlenmesi için üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Ziyaretiniz ve hediyeleriniz için tekrar teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.