Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Sivas
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6753 %0.09
40,0531 %0.19
Ara
Sivas Memleket GÜNDEM Sivas Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne Mustafa Bandırmalı Atandı

Sivas Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne Mustafa Bandırmalı Atandı

Cumhurbaşkanlığı kararıyla Sivas Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne Mustafa Bandırmalı atandı. Atama, 14 Mart 2025'te yürürlüğe girecek ve Bandırmalı'nın sanayi ve teknoloji alanında önemli projelere imza atması bekleniyor.

Haberleri

Cumhurbaşkanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda, Sivas Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne Mustafa Bandırmalı atandı. Resmi karara göre, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2. ve 3. maddeleri gereğince yapılan atama, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 14 Mart 2025 tarihinde yürürlüğe girdi.

Yeni atama ile birlikte, Sivas Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nde yeni bir dönemin başlaması bekleniyor. Mustafa Bandırmalı’nın görevine ne zaman başlayacağı ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

Bandırmalı göreve başlamasıyla birlikte Sivas’taki sanayi ve teknoloji alanında önemli çalışmalar yapması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *