YÜKSEL MENEKŞE

Vali Davut Gül Fevzi Paşa İlkokulu Okul Aile Birliği toplantısına katıldı. 2017-2018 eğitim- öğretim yılında merkezdeki okullarda öğretmen ve veliler ile bir araya gelen Vali Gül, sorun ve talepleri dinliyor. Son okul ziyaretlerinde Vali Gül, ilk olarak Fevzi Paşa İlkokulu öğretmenleri ile bir süre sohbet etti. Öğretmenlerin taleplerini dinleyen Gül, daha sonra okul aile birliği toplantısına katıldı.

Vali Gül burada yaptığı konuşmada; Fevzi Paşa İlkokulu'nun kurumsal bir okul olduğuna dikkat çekti. Okulların genel talebinin kapalı spor salonları olduğunu söyleyen Vali Gül, “Uygun arazi bulduğumuzda kapalı spor salonlarının yapılmasıyla ilgili bir sıkıntımız yok. Geçmiş yıllardan farklı olarak bu yıl okullarda güvenlik görevlisi uygulaması başlatıldı. Diğer yandan okullarımızda güvenliğin daha etkin hale getirilmesi için MOBESE devreye girdi” diye konuştu.

Sivas’ın eğitim alanında önemli bir mesafeye ulaştığını dile getiren Gül, “Eğitim alanında yapılan hizmetler dikkate alındığında çıtanın yükselmiş olduğunu görüyoruz. Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz’ın da destekleriyle eksiğimiz ne varsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.