Sivas Belediye Başkanı ve Belediyespor onursal Başkanı Sami Aydın,2.lig kırmızı grupta mücadele eden ve 5. sırada yer alan Belediyespor’un çok iyi bir performans gösterdiğini belirterek emeği geçen herkesi tebrik etti.

Geride kalan 11 haftada zorlu maçlar oynandığı belirten Başkan Aydın, “Sadece ligde değil kupada da önemli maçlar oynayan Belediyespor bu maçlarda genellikle başarılı oldu. Eğer biraz şanslı,birazda dikkatli olunsaydı belki dahada yukarıda olabilirdik” şeklinde konuştu.

Her şeye rağmen takımın çok iyi gittiğini, bunda da kulübün iyi şekilde yönetilmesinin etkisi olduğunuda vurgulayan Başkan Sami Aydın şunları söyledi “Şu gerçeğide kabul etmek gerekirki alt liglerde kulüp yönetmek süper ligden daha zordur. Hem maddi,hem manevi olarak daha fazla çalışmak ve fedakarlık yapmak gerekiyor. Bu vesile ile Belediyespor yönetimini ve teknik heyetini bir kez daha tebrik ediyorum”

Başkan Aydın,Belediyespor’un Pazar günü kendi sahasında lider Menemen Belediyespor maçınada bütün Yiğidoları davet etti.