Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Kapalı
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
Ara
Sivas Memleket GÜNDEM SEVİNÇ’TEN ZİYARET

SEVİNÇ’TEN ZİYARET

AYŞE NUR ÖZKAN
14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine 17 gün kala Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekili Adayları çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.
Saha çalışmaları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Sivas 28. Dönem Milletvekili adaylarından 4. Sırada yer alan Murat Sevinç ve beraberindekiler, Sivas Medya Center Yönetim Kurulu Başkanı’mız Kadiriye Geneş’i ve şirket bünyesinde bulunan Memleket Sivas Gazetesi Yazı İşleri Müdürü’müz Melda Geneş’i ziyaret ederek yaklaşan seçimler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi olarak sıkılmadık el bırakmayacaklarını aktaran Milletvekili Adayı Murat Sevinç, gençlerden umutluyuz dedi. Aynı zamanda seçim dönemlerinde basının halkla siyasetçiler arasında bir köprü görevi gördüğünü aktaran Sevinç, tarafsız ve objektif yayıncılığınız için sizlere teşekkür ederim, Sivas için kıymetli bir kurumsunuz açıklamasını yaptı.
Sivas Medya Center Yönetim Kurulu Başkanı Kadiriye Geneş ise ziyaretlerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Sivas 4. Sıra Milletvekili Adayı Murat Sevinç ve beraberindekilere ziyaretleri için teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *