MELTEM DUMAN

Kahveciler Kıraathaneciler ve İnternet Kafe İşletmecileri Esnaf Odası Başkan adayı Sedat Karabulut gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz sayfa Sekreteri Melda Geneş’e yürüttükleri seçim faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Yaklaşık 10 ay öncesinden çalışmalara başladığını ifade eden Karabulut şehirdeki mental yorgunluğunu kırmak adına aday olduğunu belirterek mevcut SESOB Başkanına göndermelerde bulundu.

SESOB Başkanın değişmesinin Sivas’ın kaderini değiştireceğine vurgu yapan Kahveciler Kıraathaneciler ve İnternet Kafe İşletmecileri Esnaf Odası Başkan adayı Sedat Karabulut, “ Sivas’taki ölü toprağın dağılmasını istiyorum. Bu seçim aslında kahvecilik seçimi değil tüm Sivas kamuoyunu ilgilendiren bir seçim olduğuna dikkat çekmek istiyorum. Çünkü hiç konuşmayan bir SESOB başkanımız var. Bu SESOB başkanı değiştiği zaman Sivas’ın çehresinin değişeceğine inancım sonsuz. Bunu değiştirdiğimiz zaman Sivas'ın kaderinin değişeceğine ilerleyen zamanlarda hep birlikte göreceğiz. Dolayısıyla tüm Sivas kamuoyunun okuyan yazan çizen Sivas adına söz sahibi kim varsa bu seçimde bize destek olmasını müdahil olmasını istirham ediyoruz” dedi.

Kahveciler Kıraathaneciler ve İnternet Kafe İşletmecileri Esnaf Odası Başkan adayı Sedat Karabulut, ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren gazetemizin sayfa sekreteri Melda Geneş ise, gazete personeli adına teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi.