Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Sivas
Hafif yağmur
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,1337 %0.13
43,6005 %1.33
Ara
Sivas Memleket GÜNDEM Şemsiye Fiyatları Arttı

Şemsiye Fiyatları Arttı

Kış aylarının gelmesi ve yağışlı havaların etkisini göstermesiyle beraber şemsiyelere rağbet arttı. Şemsiye fiyatlarındaki artış ise gözlerden kaçmadı.

Kasım ayına girilmesiyle beraber Sivas soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girdi. Karla karışık yağmur ve kar yağışından korunmak isteyen vatandaşlar şemsiyelere rağbet göstermeye başladı.

Şemsiye fiyatlarınınsa geçen kış sezonuna oranla oldukça zam alması dikkat çekti. Geçen kış sezonu 60 ile 120 lira bandında olan şemsiye fiyatları bu sezon 250 lira ile 350 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu.

Vatandaşlar İsyan Etti

Geçen kış sezonuna oranla bu sezon fahiş rakamlara ulaşan şemsiye fiyatları vatandaşları isyan ettirdi.

Vatandaşlar; “En doğal ihtiyaçlarımıza bile çok fahiş zamlar geldi. Şemsiyemiz olmadan yağışlı havalardan nasıl korunacağız? Şemsiye her işyerinde satılabilecek bir ürün, fahiş oranda zam yapanlar denetlenmeli. Vatandaşlar her konuda çok mağdur.” açıklamasını yaptı.

Öte yandan bazı vatandaşlar, fiyatların artacağını ön gördüklerini söyleyerek şemsiyelerini ve kışlık ürünlerini yaz aylarında aldıklarını dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *