MEHMET TIRPAN

Tesviyeciler ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil, Yürüttükleri sosyal projeleri ve yardımları, Odalarının kendi kaynakları ile değil sanayici esnaflarının destekleri ile yaptıklarını söyledi.

Sosyal projeleri hayata geçirirken adına odalarına kayıtlı büyük firmalardan destek aldıklarını belirten Başkan Demirgil, “Sivas’ın ekonomisinde, kültüründe, sporunda ve sosyal projelerinde varız. Yani şehirde her alanda yürütülen projelerde, karınca kararınca desteklerimizle oda olarak varız. Esnaflarımızla her zaman bir ve beraberlik içerisindeyiz” dedi.

2022 yılının odaların seçim yılı olduğunu ve bütün odaların Ocak ayı itibari ile odalarının seçimlerini yapacaklarını aktaran Başkan Demirgil, “Sivas’ta 32 Oda var. 19 Oda ilçelerde 13 oda da Merkezde var. 31 Mart’a kadar bütün odalar seçimlerini bitirmek zorunda. Bizde Tesviyeciler Odası olarak üç dönemdir güzel hizmetler yaptığımızı düşünüyorum. Bu nedenle tekrar Başkanlığa adayım. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte de nasip olursa güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Odaların seçimi bittikten sonra da Mayıs ayında Esnaf Odaları Birliği seçimi var. Daha sonra Federasyon seçimi var. Eylül ayında da Konfederasyon seçimi var. 2022 yılı seçimlerle başlayacak ve yıl sonuna kadar seçimlerle devam edecek. Her Odanın adayı var. İnsanlar kendilerine hizmet edecek insanları seçecekler. Odalara aday olan arkadaşlarımız mevcut başkanları kötülemek yerine Odaya katacakları yenilikleri anlatsınlar. Kendini yüceltenden ziyade odalarını yücelten oda başkanları çoğalsın. Önümüzdeki seçimlerde aday olan ve mevcut başkanlara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.