HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 23 yaşındaki Jandarma Uzman Onbaşı Kerim Keçeci, Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’nde yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi.
İlçe merkezindeki pazar yerinde düzenlenen cenaze törenine Vali Ali Kaban, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Şehidin annesi 43 yaşındaki Ferizan, babası 45 yaşındaki Naim ve kardeşi 21 yaşındaki Resul Keçeci, tabutun başında gözyaşı döktü. Resul Keçeci, ağabeyinin tabutuna ve fotoğrafına sarılarak, "İntikamını alacağım ağabey. Benim içim yanıyor. Canımdan can aldılar. Bizim güzel hayallerimiz vardı. Ne olacak onlar?" diyerek ağladı.
Hakkari’de başka bir birlikte görevli uzman çavuş 25 yaşındaki Mustafa Keçeci, kardeşinin cenaze törenine son anda yetişti. Mustafa Keçeci, kardeşi ve diğer yakınlarıyla birlikte tabutun başında gözyaşı döktü. Albay Haluk Selvi, büyük üzüntü yaşayan Mustafa Keçeci'ye sarılarak teselli etti. Şehidin annesi Ferizan ve babası Naim Keçeci de tören boyunca el ele tutuşarak birbirlerine destek oldu.
İl Müftüsü Mürsel Öztürk’ün kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu omuzlara alınıp tekbir getirilerek cenaze aracına konuldu. Şehit Kerim Keçeci’nin cenazesi, Yeniköy Köyü'ndeki baba evine götürüldü. Şehit Keçeci için ailesinin yaşadığı eski ev ile ilk katını yaptırabildikleri yeni evin önünde dua edildi, helallik alındı. Şehidin cenazesi, daha sonra köy mezarlığında toprağa verildi.