MEHMET TIRPAN

AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu ve İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz personeli ile sohbet eden Aksu, mesai mefrumu gözetmeden kamuoyunu doğru ve tarafsız bilgilendiren basın mensuplarının gününü kutladığını söyledi.

Gazetecilik mesleğinin gerçekten zor bbir meslek olduğunun altını çizen Başkan Aksu, “Gazetecilik mesleği hastalık ve sağlık dinlemiyor. Sağlığınız yeriğnde olmasa bile işinizi yapmak adına sğrekli bir çaba içerisindesiniz. Toplumun her kesimine kulak veriyor ve düşüncelerini dile getiriyorsunuz. Tarafsız ve objektif olmanızda oldukça önemli. Kamuoyunu sürekli bilgilendirdiğiniz ve çalışmalarımızı duyurduğunuz için sizlere gerçekten gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

2023 yılında yapılacak olan seçimlere ilişkinde partilerinin yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Ak Parti İl Başkanı Hakan Aksu, “Seçim çalışmalarımıza başladık. Sivas’ta seçimlerle ilgili bir problemimiz yok. Sivaslılar her zaman olduğu gibi yine partimizi destekleyecektir. Yaşanan sıkıntılar çözse çözse Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çözer şeklinde bir görüş kentte hakim. Bu durumda bizleri oldukça mutlu ediyor. Bizlerde elimizden geldiğ kadar halkımızın yanında olup yapılan çalışmaları ve yürütülen projeleri anlatıyoruz. Sivas’ın son 20 yılda ne kadar geliştiğini hep birlikte görüyoruz. Özellikle son yıllarda her alanda ciddi anlamda gelişen Sivas’ta 2023 seçimlerinden iyi bir sonuçla çıkmayı umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.