ŞEREF GÜLMEZ

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, şehrin farklı bölgelerinde yoğunlaşan yol, kaldırım ve altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Başkan Bilgin'in ilk durağı Eğriköprü Mahallesi oldu. İşhan TOKİ'ye uzanan yolda Belediye tarafından tamamlanan peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Bilgin, mahalle muhtarı Mehmet Güler'i ziyaret etti. Yağışlı günlerde sıkıntı yaşanan bölgede yapılan çalışmalarla sorunun ortadan kaldırıldığını dile getiren Muhtar Güler, alanın eski ve yeni görünümünü Başkan Bilgin'e anlatarak yapılan hizmetten ötürü teşekkür etti.Mahallede fen işleri ekiplerinin sürdürdüğü yol açma, asfalt ve kaldırım çalışmalarını da inceleyen Başkan Bilgin, Başkan Yardımcısı Levent Olgun ve birim müdürlerinden bilgi alarak bazı konularda talimatlar verdi. Asfalt çalışmaları tamamlanan bölgeleri de inceleyen Başkan Bilgin, şehrin her bölgesine eşit hizmet götürülmesi noktasında ekiplere talimatlar vererek "Hem vatandaşımız hem de bizlerin huzur ve mutluluğu için yapacağımız işi en iyi şekilde yapmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.Başkan Bilgin son olarak Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda sürdürülen altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

"BAYRAM SONRASI İLK ETABI HİZMETE AÇIYORUZ"

Çalışmalarla ilgili bir değerlendirme yapan Bilgin; "Belediyemizin Fen İşleri, Park-bahçe ve Sibeski Müdürlüğü ekiplerinin sahada koordineli olarak sürdürdüğü çalışmaları yerinde inceledik. Titizlikle çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şehrimiz için önemli bir ulaşım projesi olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında, Yenişehir'den Erzincan karayoluna kadar olan bölümü bayram sonrası hizmete sunacağız. Karayolları Bölge Müdürlüğümüz ile koordineli olarak çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte de üniversiteye uzanan bölümde imar çalışmalarımızı tamamlayarak en kısa zamanda hizmete açacağız." dedi. Tamamlandığı zaman şehrin en geniş bulvarı olacak Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde köprünün dışında bir de köprülü kavşak projesi yer alıyor. Bulvar; üniversiteyi şehirle daha kısa yoldan, daha konforlu buluşturmakla kalmayacak, Kızılırmak sahiline de daha rahat ulaşılmasını sağlayacak.

"20 FARKLI ŞANTİYEDE ÇALIŞIYORUZ"

Bilgin; "Biz bu şehri daha yaşanabilir bir hale getirmek için tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte koordineli olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bunu yaparken de önceliğimiz yapılan işi sağlam ve eksiksiz bir şekilde tamamlayarak kaliteli hizmet sunmak. Ekibimiz gayet güzel bir çalışma yürütüyor. Şehrin farklı bölgelerinde 20'nin üzerinde şantiyemiz var. İnşallah bu sezonu en verimli şekilde geçirip önümüzdeki sezonda planladığımız çalışmaları hayata geçireceğiz. İnsanlarımızın mutlu olduğu bir şehir inşa edeceğiz." şeklinde konuştu.