Süper ligin 21’nci haftasında sahasında Akhisaspor’la karşılaşacak Demir Grup Sivasspor, maçın başlamasını bekliyor. Haftaya 28 puanla 8’nci sırada giriş yapan kırmızı-beyazlı ekibe taraftarlarından uyarılar geldi. Akhisarspor’un ligde 17 puanla son sırada olmasının maçı tehlikeye soktuğunu kaydeden taraftarlar, teknik heyet ve futbolculardan rakiplerinin ligde topladığı puanlara aldırmamalarını ve rakiplerini küçük görmemeleri istiyor. Akhisarspor’un kupada farklı, ligde farklı oyunlar ortaya koyduğunu belirten taraftarlar, “ Akhisarspor için ligde bundan sonra oynayacağı her maç final niteliği taşıyor. Her müsabakaya kazanmak için çıkacak. Oynadıkları futbollarla topladıkları puanlar birbiriyle eşleşmiyor. Sivasspor’un bugün sahada rakibini küçük görmeden ve ayakları yere basan bir tempoda yer alması kazanılacak 3 puan için anahtar olacaktır” ifadelerini kullanıyorlar. Demir Grup Sivasspor, Akhisarspor müsabakası bugün saat 20’de başlayacak.

11’NCİ RANDEVU

Süper Lig’de Demir Grup Sivasspor ile Akhisar 11’nci randevularına Sivas’ta çıkacak. Ligde oynanan 10 müsabakada Sivasspor, 2, Akhisarspor ise 5 kez maçlardan 3 puanla ayrıldı. 4 mücadelenin beraberlikle bittiği oyunlarda Sivasspor, 14, Akhisarspor ise 15 gol attı. Ligin ilk yarısında Akhisar’da oynanan müsabaka 1-1 sona erdi.

İÇ SAHADA 17 PUAN

Süper lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, evinde 11’nci müsabakasına Akhisar maçıyla çıkacak. Ligde evinde 10 müsabaka oynayan kırmızı-beyazlı ekip bu maçlarda 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 1’de mağlubiyet elde etti. Rakip kalelere 13 gol atan yiğido kalesinde ise 7 gol gördü. Sivasspor, 10 iç saha maçında 17 puan topladı. Kırmızı-beyazlı ekip ligde topladığı 28 puanla 8’nci sırada yer alıyor.

DEPLASMANDA 1 KEZ KAZANDI

Süper ligin 21’nci haftasında bugün oynanacak maçta Demir Grup Sivasspor’a konuk olacak Akhisarspor, 9 deplasman maçında bir kez kazandı. Sivasspor müsabakasıyla 10’ncu deplasman karşılaşmasına çıkacak Ege temsilcisi, 9 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde etti. Rakip kalelere 7 gol atan ve kalesinde 19 gol gören Akhisarspor, 9 deplasman oyunun da 4 puan topladı. 20 haftası geride kalan ligde Akhisarspor, topladığı 17 puanla 18’nci ve son sırada yer alıyor.

 İLK KEZ PALABIYIK

Spor Toto Süper ligin 21’nci haftasında Sivas’ta bugün oynanacak Demir Grup Sivasspor, Akhisar maçında Ankara bölgesi süper lig hakemlerinden Ali Palabıyık düdük çalacak. Bu sezon ilk kez Sivasspor’un maçında düdük çalacak Palabıyık’a Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yardımcı, Bülent Birincioğlu 4’ncü hakem olarak eşlik edecek.