SEYİT ÖMER YILDIZ

23 Ekim 1840 tarihinde kurulan PTT 180.yaşı nedeniyle Sivas PTT Başmüdür Vekili Musa Yıldız basın açıklaması yaparak gişelerder işlem yaptırmak için gelen 180. Kişisine hediyeler verdi.

Sivas PTT Başmüdür Vekili Musa Yıldız; “ İki asra yakın tarihini tecrübesiyle birleştiren, geçmiş ve gelecek arasında uzanan bir köprü kuran Posta ve Telgraf Teşkilkatı Anonim Şirketi olarak, yenilikçi bakış açısıyla, teknolojik yatırımlarımızı, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla da ürün ve hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün artırmayı sürdürüyoruz. Türkiye’nin en köklü kurumları arasında yer alarak, posta,kargo,lojistik,e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz”dedi.

Yıldız; “ Ülkemizde ve Dünya’da posta teşkilatlarının öneminin anlaşıldığı pandemi döneminde, tıpkı dün olduğu gibi bugün de milletimizin en büyük destekçisi olan PTT ailesi olarak, ülkemiz için mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalıştık. Bu süreçte büyük bir vefa örneği sergileyen PTT emekçileri, maske dağıtımından sosyal yardımlara, maaş ödemelerinden lojistik hizmetlere kadar birçok konuda vatandaşların yanında oldu” ifadelerini kulalndı.

Yıldız son olarak; “ Şirketimizin uzun yıllara dayanan tecrübe ve birikimini Dünya posta sektörüne yön veren bir anlayışla birleştirerek görevimizi başarıyla yürütüyoruz” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Ardından PTT’ye gişe işlemleri için gelen ve 180. Kişi olan Makbule Bitnel isim kadına Sivas PTT Başmüdür Vekili Musa Yıldız tarafından çeşitli hediyeler verildi.