HABER MERKEZİ

Yoğun geçen Kasım ve Aralık ayı toplantılarının ardından, İl Genel Meclisi renkli görüntülere sahne oldu. Bahçeşehir Koleji Sivas Kampüsünde öğrenim görmekte olan ortaokul ve lise öğrencileri, İl Genel Meclisini ziyaret etti.

İl Genel Meclisini yakından tanımak, Sivas’ın kırsalına ve ilçelerine dair taleplerin görüşüldüğü meclis hakkında bilgi almak isteyen; 9’u ortaokul, 6’sı lise öğrencisi olmak üzere toplam 15 öğrenci Sivas İl Özel İdaresine gelerek, İl Genel Meclisi Başkanımız Hakan Akkaş ile bir araya geldi.

İl Genel Meclisi Başkanımız Hakan Akkaş’ın yanı sıra, Merkez İl Genel Meclisi Üyeleri Semra Temurbaş Mavibulut ve Ömer Yeğin’inde de yer aldığı buluşma, İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Öğrencileri mecliste ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğu ifade eden İl Genel Meclisi Başkanımız Hakan Akkaş, İl Genel Meclisinin genel işleyişi hakkında öğrencilere bilgiler verdi.

Daha sonra öğrenciler arasından temsili olarak Meclis Başkanı ve divan üyeleri belirlendi. Sırayla söz alan öğrenciler Sivas’a dair talep ve önerilerini dile getirdiler. Renkli görüntülere sahne olan temsili toplantı da birçok talep dile getirildi.

Toplantının sonunda temsili meclis üyelerine ve öğretmenlerine İl Genel Meclisi Başkanımız tarafından hediyeler takdim edildi. Günün anısına; İl Genel Meclisi Başkanımız Hakan Akkaş, İl Genel Meclisi üyelerimiz, öğrenciler ve programa eşlik eden öğretmenler toplu fotoğraf çekildi.