MEHMET TIRPAN

Aksa Sivas Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. (SİDAŞ) Bölge Müdürü İnan Yıldırım, Koronavirüs’e karşı kurumlarında dezenfekte çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Dezenfekte çalışmalarının belirli aralıklarla sürdürüleceğini aktaran Yıldırım, “Ofislerimizde güçlü ve kalıcı etkiye sahip antimikrobiyal uygulamalar yaptık. Tedbiri elden bırakmayacağız. Her ihtimale karşı vatandaşların ödemelerini onlıne olarak yapmalarını öneriyoruz” dedi.

Virüsünün yayılma riskini en aza indirmek için müşterine doğal gazla ilgili tüm işlemlerini online olarak gerçekleştirmelerini ve fatura ödemeleri için otomatik ödeme veya banka online ödeme kanallarını kullanmalarını öneren Yıldırım, “Abonelerimiz aksadogalgaz.com.tr üzerinden abonelik durumunu sorgulayabilir ve abonelik süreciniz hakkında bilgi alabilirsiniz. Yeni bir abonelik oluşturmak için sözleşme sürecinizi başlatabilirsiniz. Sayacınızdaki son endeks bilgisini kullanarak doğal gaz tüketiminize ait anlık borç bilginizi hesaplayabilirsiniz. Sistemimizde bulunmayan veya güncellemek istediğiniz evraklarınızı yükleyerek bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz. Alacak iade işlemleri üzerinden kolaylıkla güvence bedeli iade talebinde bulunabilirsiniz.  Sayacınıza ulaşılamaması nedeniyle doğal gaz kullanımınıza ilişkin faturanızın oluşturulamaması halinde faturanızı oluşturabilirsiniz” ifadelerini kullandı.