Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Kapalı
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
Ara
Sivas Memleket GÜNDEM “Oda seçimleri siyasete alet edilmemeli”

“Oda seçimleri siyasete alet edilmemeli”

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası(STSO) Başkan Adayı Zeki Özdemir, oda seçimlerinin siyasete alet edilmemesi gerektiğini söyledi.

STSO Başkan Adayı Zeki Özdemir, listesinde bulunan bir iş adamının meclis adaylığından çekilmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde meclis adaylığı bulunan bir iş adamı, yerel bir televizyon kanalı ile ofisleri yan yana olan başkan adayı Zeki Özdemir’in sahip olduğu şirkette çalışan personelin, kanalda canlı yayına katılmak için gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile kapı önünde fotoğraf çektirmesini bahane ederek meclis adaylığından çekildiğini duyurmuştu. Özdemir’in listesinde yer alan diğer meclis üyesi adayları ise oda seçimlerine siyasetin karıştırılmasını doğru bulmadıklarını belirterek Özdemir'e desteğinin devam ettiğini açıkladılar.

Son günlerde, STSO seçimlerine siyaset kurumunun dahil olma çabaları ve bu tür söylemlerin yer aldığını belirten Özdemir, “Sivas’ımızın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Sivas Ticaret ve Sanayi Odamızın bu tür konularla gündeme gelmesi ve siyasi rant sağlanmaya çalışılması çok üzücüdür. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası, siyaset üstü bir kurumdur” dedi.

“ODAYA SİYASETİN GİRMEMESİ İÇİN MÜCADELE VERİYORUZ”

Zeki Özdemir, her siyasi görüşe eşit mesafede olmaya çalıştıklarını söyleyerek, “Listemizde her siyasi görüşten aday var, her siyasi görüşe eşit mesafede olmaya gayret gösteriyoruz, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasına siyasetin girmemesi için mücadele veriyoruz ve bundan sonra da mücadele edeceğiz. Hangi siyasi görüşte olursa olsunlar, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası çatısı altında bulunan ve Sivas’a hizmet etmek gayesinde olan tüm iş insanı, esnaf ve tüccarların siyasi düşüncelerini odanın kapısının dışında bırakması gerekir, polemikler yerine Sivas’ın kalkınması için hep beraber mücadele etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu. (İHA)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *