Sivas Valisi Davut Gül’ün yeri Yiğidoların gönlünde bir başka. Kırmızı-beyazlı takımın süper lige veda etmesinden sonra,TFF 1.liginde  şampiyon olarak yeniden süper lige dönmesinde de önemli rol oynayan Vali  Gül,hep Sivasspor’un yanında oldu.

Yeri geldi sosyal medyadan Sivasspor atkısı isteyen yiğidolara “ atkı size feda olsun” diyerek taraftara binlerce orijinal Sivasspor atkısı dağıtarak, dağıtarak hem kulübe maddi destek sağladı,hemde taraftarın istediğini yerine getirmiş oldu.Öğrencilerin maça gelmesini teşvik etmek için çeşitli okullara Milli Eğitim aracılığıyla passolig katkısıda yapan Vali Gül,taraftarların deplasmana gitmesinede destek verdi.Sivas 4 Eylül stadında oynanan maçların devre aralarında tribüne çıkan ve taraftarla 15 dakika boyunca sohbet ederek dertlerini dinleyen Vali Davut Gül,onlara çeşitli ikramlarda bulunmayıda unutmadı.

 Kritik maçlar öncesi Sivasspor tesislerine giderek futbolcuları ve teknik heyeti ziyaret edip moral vermeyide ihmal etmeyen Sivas Valisi Davut Gül,maçlara daha fazla taraftarın gelmesi ve takıma destek olması için basın aracılığıyla sürekli çağrıda bulunmaktanda geri durmadı.