MEHMET TIRPAN

Yeni Birlik Gazetesinde görev yapan ve yaptığı röportajlarla tanınan Neşe Berber Memleket Gazetesi’ni ziyaret etti. Gazetemiz personeli ile sohbet eden Berber, Memleket Gazetesi’ni İstanbul’dan takip ettiğini içerik anlamında oldukça zengin ve güncel haberlere yer verildiğini söyledi.

Memleket Gazetesi personeline çalışmalarında başarılar dileyen Berber, Sivas’ın güzel bir şehir olduğunu vurgulayarak: “Yerel yönetimlerle ve iş dünyasının önemli isimleri ile ropörtajlar yapıyorum. Sivas’ta da röportajlarımı devam ettireceğim. Sivas’a Valiliğinin ve Belediye’nin yapmış olduğu çalışmaları duyurmak için geldim. Aynı zamanda sizlerle tanışmak ve görüşmek istedim. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim” dedi.

Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Geneş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Berber’e çalışmalarında başarılar diledi.

Daha önce Beşiktaş Medya, Uzay Haber, Artı 1, Tarım Türk Tv, Uçankuş Tv, Yeni Gün Gazetesi, Milat Gazetesi, Milliyet Lezzet Eki gibi birçok kanal ve gazetede görev yapan Neşe Berber kariyerine röportajları ve haberleri ile YeniBirlik Gazetesi’nde devam ettiriyor.