ÜMİT KARAKAYA

Cumhuriyet Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Kulübünün tertip ettiği programda, İl Özel İdaresinin sorumluluğunda olan yollarla ilgili mühendis adaylarına bilgi verildi.

Mühendislik Fakültesi Mavi Salonda düzenlenen programda konuşan İnşaat Mühendisliği Kulüp Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Murat Bostancıoğlu, "Okulumuzdan mezun arkadaşlarımızı yeniden fakültemizde ağırlamak bizleri çok mutlu etti. Bu geri dönüşler oldukça değerli olup öğrencilerimiz için de teşvik edici oluyor. Teoride gördüğümüz çalışmaların sahadaki uygulamaları hakkında bilgiler edineceğiz. Semineri organize eden öğrencilerimize de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İl Özel İdaresinin yaptığı yol çalışmaları hakkında bilgiler veren İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Burak Caner, ise mezun olduğu fakültede böylesi anlamlı bir seminere davet edildiği için oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli Asfalt Şefi Uğur Halat da; asfalt çalışmaları, yol iyileştirme çalışmaları, asfalt plenti tesislerinde yürütülen çalışmalar ve ilgili teknik konularda sunum gerçekleştirdi. Program soru-cevap ile devam etti.