Kulüp tesislerinde teknik direktör Mesut Bakkal, yönetiminde yaptığı antrenmanlarla Denizlispor karşılaşması hazırlıklarını sürdüren ekipte morallerin yüksek olması Denizlispor mücadelesi öncesinde memnuniyetle karşılanıyor. Denizlispor’un ligin iyi ekiplerinden biri olduğunu bildiklerini belirten Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ligde her mücadelenin farklı bir zorluğunun olduğunu söyledi. Takım olarak Denizlispor mücadelesine iyi hazırladıklarını belirten Bakkal, Denizlispor mücadelesinde hedeflerini ise 3 puan olarak açıkladı.

KOLAY KARŞILAŞMA YOK

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ligde kolay müsabakanın olmadığını söyledi. Ligde 20’nci hatada oynanan müsabakalarda ortaya çıkan sonuçlarla birlikte ligde kolay karşılaşmanın olmadığını herkesin bir kez daha gördüğünü belirten Bakkal, “ Ligde her müsabakanın farklı bir zorluğu var. Ligde herkes birbirini mağlup etmek için sahalara çıkıyor. Her rakibi ciddiye almak gerekiyor. Ekip olarak ligde bundan sonra oynayacağımız her müsabakayı ciddiye alma mecburiyetimiz var” diye konuştu.

U21’DE PAZARTESİ OYNAYACAK

U21 liginde Denizlispor, Sivasspor müsabakası Pazartesi günü oynanacak. Ligin 21’nci haftasında Denizli’de Pazartesi günü saat 12:30’da başlayacak müsabakanın hazırlıkları ise devam ediyor. Evren Otyakmaz nezaretinde yaptığı çalışmalarla Denizlispor karşılaşması hazırlıklarını sürdüren Sivasspor’da, tüm planlamalar galibiyet üzerine yapılıyor. Sivasspor U21 takımı teknik sorumlusu Evren Otyakmaz, Denizlispor’u mağlup ederek ligdeki 3 maçlık galibiyet serisini 4’e yükseltmek istediklerini ifade etti.