Sivas’a gelerek gazetemize ziyarette bulunan Yeni Birlik Gazetesi Yazarı Neşe Berber ve Avrupa Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Hasan Fişenk için Sivas Memleket Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Geneş moral gecesi düzenledi.

Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar Şairler ve Halk Oyunları Derneği’nde düzenlenen programa misafirlerimiz ve gazetemiz personeli katıldı. Aşık atışmaları ile başlayan program sazlı sözlü türkülerle devam etti.  Sivas’ta böyle güzel bir ilgi ile konuk edildiği için oldukça gurur duyduğunu belirten Berber yaptığı konuşmada Sivas’ı çok beğendiğini, gerek insanlarının sıcakkanlı oluşunu gerekse Sivas yemeklerinin mükemmel oluşunu her şeyi harika bulduğunu kaydederek, “ İstanbul’a gittiğimde yazılarımda Sivas’tan ve sizlerden bahsedeceğim. Bizim için bu güzel geceyi tertip eden Nuri Geneş Beyefendi’ye ise teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Aşık atışmalarını oldukça güzel bulan Fişenk ise “Burada bulunmaktan oldukça mutluyum Sivas çok güzel Sivas’ın insanı çok güzel” ifadelerini kullandı.

Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halk Oyunları Derneği Başkanı Ahmet Ayık ise “Gerek şehir içi gerekse şehir dışından gelen misafirlerimizi ağırlamaktan her zaman gurur duyuyoruz. Bizim derneğimizde Sivas’ın tanıtımı için önemli bir yeri var bu akşamda İstanbul ve Ankara’dan gelen kıymetli misafirlerimizi buraya getirerek bizleri gururlandıran Nuri Geneş’e teşekkür ediyorum ve kapımızın her zaman açık olduğunu belirtiyorum” dedi.